Voor vragen of meer informatie:

freshbrew coffee

Fresh brew koffie is uitermate geschikt voor het zetten van zwarte koffie. De Fresh brew wordt bereid van vers gemalen koffiebonen en wordt kopje voor kopje gemaakt. Fresh brew is alleen toepasbaar in koffiemachines.

freshbrew

Strong

De krachtige koffie zorgt voor een pittige espresso. De Arabica’s die in deze melange zitten zorgen voor kruidige smaak die goed tot zijn recht komt in een volautomaat. Mede door de hoge intensiteit, veel crèma maakt het in eerste instantie zacht, met een scherpe afdronk.

Lees meer
BESTELlen

freshbrew

Gold

Deze complexe koffie heeft met zijn Afrikaanse Arabica’s smaken van kruidnagel en laurier, het licht zoetje in de koffie maakt in combinatie met de kruidigheid dat deze koffie in de afdronk wat weg heeft van drop. Een mooie zachte body zorgt ervoor dat de koffie mooi in balans is.

Lees meer
BESTELlen

instant coffee

Met instantkoffie, ook wel oploskoffie of vriesdroogkoffie genoemd, maakt u snel een echte kop koffie. Door de snelle zettijd van een instantkoffiemachine beschikt u direct over een kop koffie.

instant coffee classic

medium roasted blend

Deze gebalanceerde blend bestaat voornamelijk uit hooggroeiende Arabica soorten uit Centraal Amerika, aangevuld met een top Robusta soort. De Arabica soorten zorgen voor een licht fris en toegankelijk karakter met een intens aroma. Door deze donker te branden is er een volle smaak verkregen, zonder te veel bitterheid. De krachtige Robusta zorgt in combinatie met de aromatische arabica voor een mooi gebalanceerde afdronk. Ideaal voor het Nederlandse smaakprofiel.

Lees meer
BESTELlen

instant premium smooth

100% roasted arabica

Koffie samengesteld uit overwegend hooggroeiende arabica’s die deze koffie een aromatische en verfijnde smaak geven met lichte zoetheid. Door het toevoegen van een top robusta en deze tegen het donker aan te branden krijgt deze blend een aangename body en zacht bloemige afdronk. Ideaal voor de cappuccino drinkers en geschikt als tegenhanger voor Cafitesse (liquid).

Lees meer
BESTELlen

bonen coffee

Met de vers gemalen bonenkoffie van Tazza D'or maakt u binnen een halve minuut een smakelijk kopje koffie met een echte crèmelaag. Een schitterend kopje koffie zoals men deze in de trendy koffiebars krijgt aangeboden.

ESPRESSO
regular

100% arabica

Deze koffie heeft een eigenzinnig karakter, volle romige koffie en redelijk intens. Een heel licht zuurtje brengt deze koffie in balans en is bepalend voor het karakter. Doet het zeer goed voor de Lungo en een mooie milde Italiaanse espresso.

Lees meer
BESTELlen

ESPRESSO
strong

arabica robusta melange

Intense koffie, met een boterzacht mondgevoel. Aroma’s als, vanille en chocolade geven een mooi karakter. De balans van Bitters en Rinsheid geven een lange zachte afdronk.

Lees meer
BESTELlen

liquid coffee

Heerlijke vers gezette koffie, van hoogwaardige bonen. Door de “Shock-freezing” methode wordt de smaak en
kwaliteit van het vloeibare koffieconcentraat behouden. De koffie is binnen een paar seconden beschikbaar.

aromat gold

arabica robusta melange

Een fijn aangepast koffie-extract met Arabica- en Robusta-koffiesoorten uit de bekende koffieregio's brengt de kenmerken van de bonen naar voren om een uitgebalanceerde smaak te produceren. Voor de blend AROMAT Gold Direct worden alleen 100% door Rainforest Alliance gecertificeerde koffie gebruikt.

Lees meer
BESTELlen

toebehoren

Tazza D'or heeft een groot scale aan toebehoren in haar assortiment, zoals toppings voor een mooie cappuccino, creamers,
milieuvriendelijke kartonnen koffiebekers, suiker etc. Kortom alles om een heerlijke koffie ervaring te hebben.

topping

coffee cream topping

Tazza D’or Coffe Cream Topping zorgt dat de koffie een gouden kleur en een heerlijke smaak krijgt. Creamer heeft als voordeel dat het lang houdbaar is zonder koeling.

Lees meer
BESTELlen

cacao

premium cacao melange

Premium Cacao Melange van Tazza D’or wordt gemaakt van de beste cacaobonen. Met deze heerlijke Premium Cacao Melange geniet u nog meer van uw warme chocolade dranken.

Lees meer
BESTELlen

suiker

sticks

Met de handig te doseren Tazza D’or suiker sticks, zorgt u er voor dat uw kopje koffie net iets zoeter smaakt.

BESTELlen

creamer

sticks

De smaakvolle creamer sticks van Tazza D’or zijn makkelijk oplosbaar en maakt uw kopje koffie compleet.

BESTELlen

Kartonnen koffiebekers

Milieuvriendelijk

Onze kartonnen koffiebekers zijn milieuvriendelijk. Naast onze standaard Tazza D'or bekers, verzorgen wij ook bekers met een eigen opdruk tegen een zeer scherpe prijs.

bestellen

TAZZA DOR is onderdeel van:

TAZZA D'OR

Rijksstraatweg 63
7383 AL Voorst (Gld.)
Nederland

Tel. 06 - 50 99 86 80
info@tazzador.nl
www.tazzador.nl

Aanmelden voor nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden